• Kundvagn

  Din kundvagn är tom.
   • Hur det började

    Att ge mina hundar ett foder av hög kvalitet har alltid varit viktigt för mig. Jag har sökt och testat mig fram i foderdjungeln. Olika märken av färskfoder och torrfoder har serverats här hemma. Oftast har både jag och hundarna varit nöjda.

    Sen började min hund Isas hälsa dala, inte onormalt med tanke på hennes ålder kanske. Stela och ömma leder, trötthet och allmänt avtrubbat humör, gjorde att jag inte längre kände igen min annars så livliga och sprudlande vän. Sen började anfallen komma. Isa fick magsmärtor och illamående. Under anfallen så ville hon bara ut och äta gräs, hon stod helt maniskt och betade i flera minuter. Inte ens den godaste godbiten kunde locka henne från grästuvorna. Det är ändå en labrador retriever jag pratar om. De första undersökningarna visade misstankar på ett förtätat område i levern, stort som en tennisboll. En tumör? Vidare undersökningar visade tack och lov att detta var fel. Men vad exakt som var fel kunde ingen säga.

    Nu blev det ännu viktigare för mig att påverka det jag kunde, ett aktivt roligt liv och så klart, bra näringsrik föda. Min yngre hunds uppfödare rekommenderade Nordic hundfoder, men jag kunde inte hitta det i Umeå. Sedan av en slump träffade jag Tomas på en hundkurs och det visade sig till min stora glädje att han var återförsäljare för just Nordic hundfoder. Jag beställde en låda och snabbt förstod jag att jag hittat rätt. Isas krämpor blev lindrigare och anfallen har nästan helt försvunnit! Det låter kanske som en klyscha, men nu känns hon flera år yngre och jag känner igen min fina vän igen. Visst, hon är fortfarande gammal, men fylld av energi och bus! Nu orkar Isa hänga med på alla promenader och ofta är det hon som bjuder upp till lek och galna upptåg. Båda mina hundar mår väldigt bra av Nordic. Pigga, glada hundar med glansiga pälsar, stabila och tåliga magar och bra muskler och hull.

    När det senare visade sig att Tomas skulle flytta från staden och det därmed skulle bli svårt att få tag på Nordic så bestämde jag mig för att ta över som återförsäljare. Jag vill helt enkelt inte behöva byta foder igen, jag är så nöjd med det här. Bakom mig har jag vårt familjeföretag. Det gör att jag dessutom kan sälja Nordic i vår butik med goda öppettider. På så sätt hoppas jag att det ska kännas lättillgängligt för alla.

   • Kontakt oss

    Om ni har några funderingar och eller synpunkter är det bara att höra av er till oss.

    Incrade/NordicUmeå
    Björnvägen 11
    90640 UMEÅ

    Telefon: 090-205 92 10
    E-post: info@nordicumea.se

    Öppettider

    Öppettider

    Måndagar: 10 - 18
    Tisdagar: 10 -18
    Onsdagar: 10 - 18
    Torsdagar: 10 - 19
    Fredagar: 10 - 18
    Lördagar: 10 - 16
    Söndagar: 12 - 16